Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö

Olemme vesivoimatuotannon asiantuntija- ja tilaajaorganisaatio. Ostamme merkittävän osan toiminnoistamme palveluna kumppaneiltamme. Toimintamallimme tuo alueellista elinvoimaa ja työllisyyttä toiminta-alueelle.

Kemijoki Oy on organisaatiorakenteeltaan matala ja meillä on yhteiset pelisäännöt sekä selkeät roolit. Toimintamallin avulla pyrimme mutkattomaan ja tehokkaaseen yhteistyöhön kumppaneidemme ja sidosryhmiemme kanssa.

Henkilöstön osaaminen, hyvinvointi ja innostus ovat edellytyksiä, että onnistumme päivittäisessä työssämme. Kehitämme vastuullisia henkilöstökäytäntöjä ja pelisääntöjä, ja teemme päivittäisestä työstä tehokasta ja motivoivaa.

Vesisähköosaamisen kehittäminen ja osaamisen turvaaminen on keskeinen osa toimintaamme. Etsimme aktiivisesti mahdollisuuksia kehittää asiantuntijoidemme osaamista ja urapolkuja organisaatiossamme. Pidämme myös kumppaniyritystemme henkilöstön aktiivista vesisähköosaamisen kehittämistä tärkeänä ja edellytämme kumppaniyrityksiltä toimenpiteitä strategisen vesisähköosaamisen ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi.

Henkilöstömme hyvinvointi on koko toimintamme perusta

Henkilöstön osaaminen, hyvinvointi ja innostus ovat edellytyksiä vahvan asiantuntijuuden varmistamiseksi. Toteutamme vastuullisia henkilöstökäytäntöjä ja pelisääntöjä siten, että päivittäinen työn tekeminen on tehokasta ja motivoivaa. Työskentelemme hybridimallisesti eli henkilöstöllämme oli mahdollisuus työskennellä toimistolla tai etänä.

Asiantuntijaorganisaatiossa henkilöstön hyvinvointi ja työkyky ovat koko toiminnan perusta. Kemijoki Oy:lle on tärkeää, että henkilöstö viihtyy työssään ja asiantuntijamme kokevat työnsä merkitykselliseksi, mielenkiintoiseksi ja innostavaksi. Tarjoamme mielenkiintoisia urapolkuja vesivoiman tuotantoon eri osa-alueilla, ja henkilöstömme työurat ovat olleen perinteisesti pitkiä.

Seuraamme henkilöstön työhyvinvointia säännöllisesti tarvekeskusteluissa sekä kyselyillä. Yhteistyössä työterveyshuollon kanssa pohdimme keinoja hyvinvoinnin tukemiseen.

Haluamme olla edelläkävijä vesivoimaan liittyvissä turvallisuusasioissa. Tavoitteenamme on tapaturmaton työyhteisö.


Katso myös