Kemijoki Oy työpaikkana

Työskentelemme vastuullisen ja joustavan vesisähkön suunnannäyttäjinä. Tuottamallamme uusiutuvalla vesisähköllä ja säätövoimalla hillitään ilmastonmuutosta ja tuetaan kansallista huoltovarmuutta.

Kemijoki Oy on vesisähkön asiantuntija- ja tilaajaorganisaatio. Työllistämme suoraan noin 45 työntekijää sähkö- ja konetekniikan insinööreistä luonnon monimuotoisuuden asiantuntijoihin.  

Palkkaamme joka vuosi kesätyöntekijöitä. Kerromme paikoista tällä sivulla sekä LinkedIn-sivullamme. Meille on mahdollista tehdä myös vesivoima-alaan liittyviä korkeakoulu- ja ammattikorkeakoulujen lopputöitä. Jos lopputyön tekeminen kiinnostaa, voit olla meihin yhteydessä Palautekanavan kautta. 

Kehitämme meidän ja kumppaneidemme vesisähköosaamista 

Vesivoiman ammattilaisilta edellytetään monipuolista osaamista, aina tulvanhallinnasta paikallisiin ympäristötöihin sekä voimalaitosten digitaalisiin ratkaisuihin. Työtä tehdään yhdessä kumppaneiden kanssa. 

Lue lisää

Henkilöstön osaaminen, hyvinvointi ja innostus ovat edellytyksiä asiantuntijuutemme varmistamiseksi

Olemme vesivoimatuotannon asiantuntija- ja tilaajaorganisaatio. Ostamme merkittävän osan toiminnoistamme palveluna kumppaneiltamme. Toimintamallimme tuo alueellista elinvoimaa ja työllisyyttä toiminta-alueelle. 

Lue lisää

Veden voimalla -blogi

Me osaamme vesivoiman

Esittelemme vesisähköosaamisen monia puolia blogin ja videosarjan muodossa. 

Lue lisää

Avoimet työpaikat Kemijoki Oy:llä

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä. 


Katso myös