Suomen suurin vesivoiman tuottaja Kemijoki Oy hakee Rovaniemelle energiatalouden asiantuntijaa

Asiantuntijana kehität datan sekä esimerkiksi tekoälyn hyödyntämistä vastuullisen vesisähkön tuotannossa. Pääasialliset vastuualueesi ovat teknistaloudelliset laskelmat ja tiedon hyödyntämisen kehittäminen.

Työskentelet alalla, joka on keskeisessä roolissa ilmastonmuutoksen hillitsemisessä. 

Toivomme sinulta:

  • kokemusta teknistaloudellisten laskelmien ja mallien tuottamisesta
  • data-analytiikan osaamista
  • taitoa analysoida toimintaympäristöä
  • kykyä haastaa nykyisiä toimintamallejamme
  • korkeakoulututkintoa, esim. DI/FM

Kehity vesivoiman huippuosaajaksi 

Tarjoamme mukaansatempaavan ja haastavan tehtävän, viihtyisän työympäristön sekä asiantuntijaorganisaatiomme tuen ja mahdollisuudet. Arvostamme näkemyksellisyyttä, pitkäjänteisyyttä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä rohkeutta löytää ja toteuttaa innovatiivisia ratkaisuja.

Sovit hyvin joukkoomme, jos sinulla on mutkaton ja positiivinen ote työntekoon. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen perjantaihin 7.2.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@kemijoki.fi. Liitä mukaan CV:si.

Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestä antaa Kemijoki Oy:n johtaja Janne Ala (puh. 020 703 4423 tai janne.ala@kemijoki.fi).

Kemijoki Oy 

Olemme Suomen merkittävin uusiutuvan vesi- ja säätövoiman tuottaja: 20 voimalaitoksellamme tuotetaan noin kolmannes Suomen vesisähköstä. Tuottamallamme kotimaisella vesivoimalla hillitään ilmastonmuutosta. Olemme vesivoimatuotannon asiantuntija- ja tilaajaorganisaatio sekä vesivoimaosaamisen vastuullinen kehittäjä. Asiantuntijamme ovat vesivoiman moniosaajia.


Lue lisää