Presidentti myönsi kunniamerkin Tuomas Timoselle

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on myöntänyt Suomen Leijonan komentajamerkin Kemijoki Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Timoselle.

Työuransa Timonen on tehnyt energia- ja metsäsektorilla Suomessa ja kansainvälisesti. Kemijoki Oy:n toimitusjohtajana Timonen on toiminut viisi vuotta. Tuona aikana yhtiö on käynyt menestyksellä läpi suuren muutoksen kumppanuuteen perustuvaan toimintamalliin.

Timonen toimii julkisessa keskustelussa uusiutuvan energian puolestapuhujana ja avaa vesivoiman merkitystä ilmastonmuutoksen hillitsemisessä. Hän korostaa vastuullisuuden merkitystä Kemijoki Oy:n kaikessa toiminnassa. Vuoropuhelu, avoimuus ja näkemyksellisyys ovat kantavia periaatteita haasteellisissakin asioissa. Myös maanpuolustus on Tuomas Timoselle tärkeä asia. Hän toimii aktiivisesti vapaaehtoisen maanpuolustuksen hyväksi.

”Kunniamerkki tuli minulle täytenä yllätyksenä. Ritarikunnat kertovat merkin olevan tunnustus isänmaan palvelemisesta, mitä pidän erityisessä arvossa. Katson, että tämä on kiitos myös kaikille kollegoille ja kumppaneille, joiden kanssa minulla on ollut ja on tilaisuus työskennellä. Työ puhtaan uusiutuvan energian puolesta ilmastonmuutoksen torjumiseksi jatkuu”, sanoo Kemijoki Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Timonen.

Lisätietoja:
Tarja Zitting-Huttula
Johtaja, yritysvastuu
puh. 020 703 4414


Lue lisää