Muutoksia Kemijoki Oy:n johtoryhmässä

Organisaatiomme muuttuu. 1.4.2022 lähtien Kemijoki Oy:n johtoryhmän jäseniä ovat puheenjohtajana toimiva toimitusjohtaja Tuomas Timonen sekä Kemijoki Oy:n hallituksen nimittämät johtajat Timo Torvinen 31.7.2022 asti ja Markus Katara 1.8.2022 alkaen, Heikki Kusmin ja Sakke Rantala.

Valtioneuvoston kansliasta Kemijoki Oy:n varatoimitusjohtajaksi siirtyvä Markus Katara vetää tiimiä, joka vastaa ihmisistä ja viestinnästä, taloudesta ja rahoituksesta sekä yhteiskuntasuhteista. Heikki Kusmin vastaa investoinneista. Sakke Rantala taas vastaa operatiivisista toiminnoista.

Markus Katara on ollut Kemijoki Oy:n hallituksen jäsen huhtikuusta 2019 lähtien. Katara jää pois hallituksesta Kemijoki Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen yhteydessä 30.3.2022.

Kemijoki Oy:n organisaation uudistamisen lähtökohtana ovat strategiset liiketoimintatavoitteemme. Strategiatyössämme olemme katsoneet pitkälle eteenpäin ja ennakoineet, mitä tehtävämme tuottaa vesisähköä Suomen tarpeisiin edellyttää meiltä nyt ja tulevaisuudessa. Muutoksilla varmistamme Kemijoki Oy:n menestyksen myös tulevaisuuden vahvana vesivoimatoimijana. Strategiamme mukaisesti menestymme, koska tuotamme sähköä joustavasti, voimme hyvin ja osaamme vesivoiman, kehitymme kumppanuuden seuraavalle tasolle ja varmistamme toimilupamme joella paikallisella yhteistyöllä ja vuoropuhelulla.

Lisätietoja:

Tuomas Timonen
Toimitusjohtaja
Kemijoki Oy
Sähköposti tuomas.timonen@kemijoki.fi
Puhelin 020 703 4410


Lue lisää