Minun kalastusmuistoni -valokuvakilpailu Lapin yläkouluikäisille

Lapin kalatalouskeskus järjestää yhteistyössä Lapin ELY-keskuksen ja Kemijoki Oy:n kanssa valokuvakilpailun syksyllä 2016 Lapin maakunnan yläkouluissa (7-9 luokka) opiskeleville.

Kilpailun aiheena on minun kalastusmuistoni. Kilpailussa haetaan kalastukseen liittyvää tunnelmaa eli kyse ei ole kalakuvakilpailusta. Raati painottaa kuvien innovatiivisuutta ja uusia näkökulmia nuorten kalastusharrastukseen.

Kuva tulee lähettää sähköisesti viimeistään 21.10.2016 osoitteeseen petri.muje@proagria.fi – merkitkää viestin otsikkokenttään ”kalastuskuvakilpailu 2016”. Liittäkää mukaan yhteystiedot (vähintään kuvaajan nimi, sähköposti ja puhelinnumero), kuvaajan koulu ja luokka sekä kuvauspaikka ja -aika. Kuvaajalla tulee olla kaikki oikeudet kuvaan.

Kilpailussa palkitaan 3-5 kuvaa valokuvaus- ja kalastusaiheisia palkinnoilla – raati voi myös jakaa kunniamainintoja. Lisäksi jaetaan erikseen palkinto yhdelle Kemijokeen liittyvälle kuvalle. Kilpailun tulokset julistetaan Lapin kalastusaluepäivien yhteydessä Rovaniemellä 9.11.2016. Palkituille annetaan myös valokuvaan liityvä asiantuntijapalaute.

Kilpailun järjestäjät varaavat oikeuden käyttää kilpailuun lähetettyjä kuvia omilla nettisivuillaan ja kirjallisessa materiaalissaan. Julkaistavista kuvista maksetaan erillinen 50 euron kertapalkkio.

Lisätietoja Lapin kalatalouskeskus, kalatalousasiantuntija Petri Muje 040-716 5346 tai sähköpostitse petri.muje@proagria.fi.


Lue lisää