Kemijoki Oy hakee ympäristöasiantuntijaa

Etsimme ympäristöasiantuntijaa Alueet ja yritysvastuu -yksikköömme. Työtehtävät ovat monipuolisia asiantuntija- ja kehitystehtäviä vesivoiman ympäristövaikutuksiin liittyvien asioiden parissa.

Osallistut ympäristöön, luonnon monimuotoisuuteen ja vaelluskaloihin liittyvien asioiden suunnitteluun, toteutukseen ja kehittämiseen sekä vesivoiman ympäristövaikutuksiin liittyvien selvitysten ja suunnitelmien tekemiseen. Tehtävässä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti. Toimit asiantuntijaroolissa ja teet tiivistä sidosryhmäyhteistyötä sekä valvot vastuualueellasi olevien asioiden toteutumista.

Tehtävässä menestymisen edellytykset

Toivomme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ympäristötieteiden alalta esim. FM tai DI. Arvostamme kokemusta luonnon monimuotoisuuteen tai vaelluskaloihin liittyvistä tehtävistä sekä ympäristölainsäädännön ja ympäristöjärjestelmien tuntemusta. Puhut ja kirjoitat hyvin suomeksi ja tulet työssäsi toimeen myös englannin kielellä.

Halu oppia uutta ja kehittää osaamistasi on tehtävässä tärkeää. Tehtävässä menestymistä edesauttavat myös helposti lähestyttävä persoonasi, hyvät yhteistyötaidot, joustavuus sekä kykysi toimia johdonmukaisesti erilaisten odotusten yhteensovittamisessa.

Ensisijainen työskentelypaikkasi on Rovaniemellä. Lisäksi työ sisältää matkustamista muulla toimialueellamme. Myös osittainen etätyö on tilanteen mukaan mahdollista.

Tarjoamme

  • Mahdollisuuden kehittyä vesivoiman huippuosaajaksi ja hiilineutraalin Suomen rakentajaksi
  • Merkityksellisen työn yhtiössä, jonka tarkoituksena on sujuvoittaa vesisähköllä suomalaista arkea ja energiasiirtymää
  • Mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän vesivoiman ympäristöön, luonnon monimuotoisuuteen ja vaelluskaloihin liittyvien asioiden parissa
  • Viihtyisän työympäristön sekä osaavien kollegoiden tuen

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävistä antavat 31.10.2023 Minna Moilanen (puh. 040 8496215, minna.moilanen@mps.fi) ja 7.11.2023 Ismo Heikkilä (puh. 020 703 4415, ismo.heikkila@kemijoki.fi).

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 13.11.2023 mennessä osoitteessa careers.mps.fi.

Kemijoki Oy

Kemijoki Oy on vastuullisen ja joustavan vesisähkön suunnannäyttäjä. Omistamme 20 vesivoimalaitosta, joista 16 sijaitsee Kemijoen vesistöalueella, kaksi Lieksanjoessa ja kaksi Kymijoessa. Tuottamallamme uusiutuvalla vesisähköllä ja säätövoimalla hillitään ilmastonmuutosta ja tuetaan kansallista huoltovarmuutta. Olemme asiantuntija- ja tilaajaorganisaatio, jossa työskentelee noin 45 asiantuntijaa.


Lue lisää