Kemijoki Oy hakee sähkö- ja automaatiotekniikan asiantuntijaa

Etsimme sähkö- ja automaatiotekniikan asiantuntijaa sähkö- ja konetekniikkayksikköömme. Työtehtävät ovat monipuolisia asiantuntija- ja kehitystehtäviä sähkö- ja automaatioteknisten järjestelmien ja projektien parissa.

Työskentelet ensisijaisesti vesivoimalaitosten automaatiojärjestelmien parissa ja osallistut automaatio- ja sähköjärjestelmien suunnittelu-, kunnossapito- ja kehitystehtäviin sekä investointiprojektien toteutukseen. Tehtävässä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti. Toimit asiantuntija-tilaajan roolissa ja teet tiivistä yhteistyötä kumppaneiden, laitetoimittajien, urakoitsijoiden ja viranomaisten kanssa. Lisäksi valvot vastuualueellasi olevien projektien toteutumista.

Tehtävässä menestymisen edellytykset

Toivomme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa esimerkiksi prosessiautomaatiosta tai sähkötekniikan alalta. Lisäksi arvostamme kokemusta pienjännitesähkö- (400VAC) ja tasasähköjärjestelmistä, dokumentoinnista sekä käyttöönottotehtävistä. Kunnossapitojärjestelmien tuntemus, hankinta ja projektiosaaminen sekä sähköpätevyys S1 tai S2 tai valmius hakea pätevyyttä katsotaan eduksesi. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi ja tulet työssäsi toimeen myös englannin kielellä.

Vesivoimakoneistojen ja niihin liittyvien sähköjärjestelmien toiminnallisuudet ja automaatio tulevat työssäsi tutuiksi. Halu oppia uutta ja kehittää osaamistasi on tehtävässä tärkeää. Tehtävässä menestymistä edesauttavat myös tavoitteellisuus, joustavuus, hyvät yhteistyötaidot sekä ongelmanratkaisukyky.

Ensisijainen työskentelypaikkasi on Rovaniemellä. Lisäksi työ sisältää matkustamista muulla toiminta-alueellamme. Myös osittainen etätyö on tilanteen mukaan mahdollista.

Tarjoamme

  • Mahdollisuuden kehittyä vesivoiman huippuosaajaksi ja hiilineutraalin Suomen rakentajaksi
  • Merkityksellisen työn yhtiössä, jonka tarkoituksena on sujuvoittaa vesisähköllä suomalaista arkea ja energiasiirtymää
  • Mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän voimalaitosten sähkö- ja automaatioratkaisujen parissa
  • Viihtyisän työympäristön sekä osaavien kollegoiden tuen

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävistä antavat 31.10.2023 Jarkko Virtanen (puh. 020 703 4485, jarkko.virtanen@kemijoki.fi) ja 9.11.2023 Minna Moilanen (puh. 040 8496215, minna.moilanen@mps.fi)
Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 13.11.2023 mennessä osoitteeseen careers.mps.fi.

Kemijoki Oy

Kemijoki Oy on vastuullisen ja joustavan vesisähkön suunnannäyttäjä. Omistamme 20 vesivoimalaitosta, joista 16 sijaitsee Kemijoen vesistöalueella, kaksi Lieksanjoessa ja kaksi Kymijoessa. Tuottamallamme uusiutuvalla vesisähköllä ja säätövoimalla hillitään ilmastonmuutosta ja tuetaan kansallista huoltovarmuutta. Olemme asiantuntija- ja tilaajaorganisaatio, jossa työskentelee noin 45 asiantuntijaa.


Lue lisää