Kemijoki Oy hakee sähkö- ja automaatiotekniikan ammattilaista

Etsimme sähkö- ja automaatiotekniikan asiantuntijaa käytettävyysyksikköömme. Työtehtävät ovat monipuolisia asiantuntija- ja kehitystehtäviä sähkö- ja automaatioteknisten järjestelmien ja projektien parissa.

Työskentelet ensisijaisesti vesivoimalaitosten automaatiojärjestelmien parissa ja osallistut automaatio- ja sähköjärjestelmien suunnittelu-, kunnossapito- ja kehitystehtäviin sekä investointiprojektien toteutukseen. Tehtävässä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti. Toimit asiantuntija-tilaajan roolissa ja teet tiivistä yhteistyötä kumppaneiden, laitetoimittajien, urakoitsijoiden ja viranomaisten kanssa. Lisäksi valvot vastuualueellasi olevien projektien toteutumista.

Tehtävässä menestymisen edellytykset

Toivomme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa esimerkiksi automaatio- tai sähkötekniikan alalta. Lisäksi arvostamme aiempaa työkokemusta sähkö- ja automaatiotekniikasta, dokumentoinnista sekä käyttöönottotehtävistä. Kunnossapitojärjestelmien tuntemus, hankinta ja projektiosaaminen sekä sähköpätevyys 1 tai valmius hakea pätevyyttä katsotaan eduksesi. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi ja tulet työssäsi toimeen myös englannin kielellä.

Vesivoimakoneistojen ja niihin liittyvien sähköjärjestelmien toiminnallisuudet ja automaatio tulevat työssäsi tutuiksi. Halu oppia uutta ja kehittää osaamistasi on tehtävässä tärkeää. Tehtävässä menestymistä edesauttavat myös tavoitteellisuus, joustavuus, hyvät yhteistyötaidot sekä ongelmanratkaisukyky.

Ensisijainen työskentelypaikkasi on Rovaniemellä. Lisäksi työ sisältää matkustamista toimialueillamme.

Tarjoamme

• Mahdollisuuden kehittyä vesivoiman huippuosaajaksi ja hiilineutraalin energiajärjestelmän rakentajaksi
• Mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän voimalaitosten sähkö- ja automaatioratkaisujen parissa
• Viihtyisän työympäristön sekä osaavien kollegoiden tuen

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävistä antavat Minna Moilanen (puh. 040 688 8363, minna.moilanen@mps.fi) sekä to 10.3.2022 klo 13–15, pe 11.3.2022 klo 13–15 ja pe 18.3.2022 klo 13–15 Jarkko Virtanen (puh. 020 703 4485, jarkko.virtanen@kemijoki.fi).

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 20.3 mennessä osoitteessa careers.mps.fi.

Kemijoki Oy

Kemijoki Oy on Suomen merkittävin vesi- ja säätövoiman tuottaja. Omistamme 20 vesivoimalaitosta, joista 16 sijaitsee Kemijoen vesistöalueella, kaksi Lieksanjoessa ja kaksi Kymijoessa. Tuottamallamme kotimaisella vesivoimalla hillitään ilmastonmuutosta ja tuetaan kansallista huoltovarmuutta. Kumppanuuteen perustuva toimintamallimme turvaa Kemijoki Oy:n ja vesivoimaosaamisen jatkuvan kehittymisen. Olemme asiantuntija-tilaajaorganisaatio, jossa työskentelee noin 40 asiantuntijaa.


Lue lisää