Kemijoki Oy hakee rakennuttamisen ammattilaista

Etsimme rakennuttamisen ammattilaista toimintaedellytykset ja omaisuuden hallinta -yksikköömme. Työtehtävät liittyvät investointi-, korjaus- ja ylläpitosuunnitteluun, maa-, betoni- ja ympäristörakentamiseen, hankintaan ja rakennuttamiseen.

Työskentelet rakennusten, rakenteiden ja maa- ja betonipatojen sekä muiden maa- ja betonirakennuskohteiden rakennuttamisen asiantuntijana. Teet tiivistä yhteistyötä kumppaneiden, laitetoimittajien, urakoitsijoiden, viranomaisten ja sidosryhmien kanssa.

Kemijoki Oy:llä on meneillään ja käynnistymässä useita hankkeita muun muassa patotekniikkaan ja vaelluskalakantojen elvyttämiseen liittyen esimerkiksi Kemijoen Taivalkosken voimalaitoksella. Työssäsi pääset mukaan näihin innovatiivisiin projekteihin.

Pääasiallinen työskentelypaikkasi on Rovaniemi. Työ edellyttää matkustusvalmiutta pääosin päivän pituisille matkoille Kemijoki Oy:n toiminta-alueilla.

Tehtävässä menestymisen edellytykset

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto esimerkiksi infrarakentamisesta, maa- ja betonirakentamisesta tai ympäristörakentamisesta. Lisäksi sinulla on kokemusta teollisuuteen tai vesivoimaan liittyvästä rakennusteknisestä suunnittelutyöstä, hyvistä rakennuttamis- ja projektikäytännöistä, projektoinneista, rakennuttamishankkeista tai kilpailutuksista.

Olet määrätietoinen, ratkaisukeskeinen ja pitkäjänteinen henkilö. Toimit luontevasti monenlaisten sidosryhmien kanssa. Opit mielelläsi uutta ja olet valmis kehittämään omaa osaamistasi. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi ja tulet työssäsi toimeen myös englannin kielellä.

Tarjoamme

• Työn yhteiskunnallisestikin merkittävien ja mielenkiintoisten rakennusprojektien parissa
• Mahdollisuuden laajentaa osaamistasi mm. patotekniikan, ympäristörakentamisen ja vaelluskalaratkaisujen pariin
• Viihtyisän työympäristön sekä osaavien kollegojen tuen

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävistä antavat Minna Moilanen (puh. 040 688 8363, minna.moilanen@mps.fi) ja Ismo Heikkilä (puh. 020 703 4415, ismo.heikkila@kemijoki.fi) 17. –18.3. klo 13–16.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 20.3 mennessä osoitteessa careers.mps.fi.

Kemijoki Oy

Kemijoki Oy on Suomen merkittävin vesi- ja säätövoiman tuottaja. Omistamme 20 vesivoimalaitosta, joista 16 sijaitsee Kemijoen vesistöalueella, kaksi Lieksanjoessa ja kaksi Kymijoessa. Tuottamallamme kotimaisella vesivoimalla hillitään ilmastonmuutosta ja tuetaan kansallista huoltovarmuutta. Kumppanuuteen perustuva toimintamallimme turvaa Kemijoki Oy:n ja vesivoimaosaamisen jatkuvan kehittymisen. Olemme asiantuntija-tilaajaorganisaatio, jossa työskentelee noin 40 asiantuntijaa.


Lue lisää