Kemijoki Oy hakee maankäytön asiantuntijaa

Etsimme maankäytön ammattilaista Alueet ja yritysvastuu -yksikköömme.

Työhösi kuuluvat Kemijoki Oy:n toimintaan liittyvien kiinteistö-, sopimus- ja korvausasioiden asiantuntijatehtävät. Vastuullesi kuuluvat myös paikkatietoasiat sekä maankäyttöön ja kaavoitukseen liittyvät tehtävät. Teet tiivistä yhteistyötä viranomaisten, sopimuskumppaneiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Pääasiallinen työskentelypaikkasi on Rovaniemi, mutta sinulla on valmius matkustaa tarpeen mukaan myös muille toiminta-alueillemme.

Tehtävässä menestymisen edellytykset

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi maanmittausalan diplomi-insinöörin tutkinto.

Olet määrätietoinen, ratkaisukeskeinen ja pitkäjänteinen henkilö. Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja toimit luontevasti erilaisten sidosryhmien kanssa. Opit mielelläsi uutta ja olet valmis kehittämään omaa osaamistasi. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi ja tulet työssäsi toimeen myös englannin kielellä.

Tarjoamme:

  • Monipuolisen työn yhteiskunnallisesti merkittävien ja mielenkiintoisten projektien parissa
  • Mahdollisuuden laajentaa osaamistasi sekä kasvaa vesivoima-alan ammattilaiseksi
  • Viihtyisän työympäristön sekä osaavien kollegojen tuen

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävistä antavat Ismo Heikkilä (puh. 020 703 4415, ismo.heikkila@kemijoki.fi) ja Minna Moilanen (puh. 040 849 6215, minna.moilanen@mps.fi).

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 7.6. mennessä osoitteessa careers.mps.fi.

Kemijoki Oy

Kemijoki Oy:n on Suomen merkittävin vesi- ja säätövoiman tuottaja. Omistamme 20 vesivoimalaitosta, joista 16 sijaitsee Kemijoen vesistöalueella, kaksi Lieksanjoessa ja kaksi Kymijoessa. Tuottamallamme kotimaisella vesivoimalla hillitään ilmastonmuutosta ja tuetaan kansallista huoltovarmuutta. Kumppanuuteen perustuva toimintamallimme turvaa Kemijoki Oy:n ja vesivoimaosaamisen jatkuvan kehittymisen. Olemme asiantuntija-tilaajaorganisaatio, jossa työskentelee noin 40 asiantuntijaa.


Lue lisää