Kemijoki Oy hakee konetekniikan asiantuntijaa

Etsimme konetekniikan asiantuntijaa sähkö- ja konetekniikkayksikköömme. Työtehtävät ovat monipuolisia asiantuntija- ja kehitystehtäviä koneteknisten järjestelmien ja hydrauliikkalaitteiden parissa.

Työskentelet ensisijaisesti vesivoimalaitosten ja pumppuasemien parissa ja osallistut koneteknisten laitteiden ja järjestelmien suunnittelu-, kunnossapito- ja asiantuntijatehtäviin sekä investointiprojektien toteutukseen. Tehtävässä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti. Toimit asiantuntija-tilaajan roolissa ja teet tiivistä yhteistyötä kumppaneiden, laitetoimittajien, urakoitsijoiden ja viranomaisten kanssa. Lisäksi valvot vastuualueellasi olevien projektien toteutumista.

Tehtävässä menestymisen edellytykset

Toivomme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa esimerkiksi konetekniikan alalta tai muuta soveltuvaa teknistä tutkintoa. Kunnossapitojärjestelmien tuntemus, hankinta- ja projektiosaaminen sekä kokemus hydrauliikkajärjestelmistä, pumpuista tai esimerkiksi vaihdelaatikoista katsotaan eduksesi. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi ja tulet työssäsi toimeen myös englannin kielellä.

Vesivoimakoneistojen, hydrauliikkajärjestelmien, pumppujen ja patoluukkujen toiminnallisuudet ja mekaniikka tulevat työssäsi tutuiksi. Halu oppia uutta ja kehittää osaamistasi on tehtävässä tärkeää. Tehtävässä menestymistä edesauttavat myös tavoitteellisuus, joustavuus, hyvät yhteistyötaidot sekä ongelmanratkaisukyky.

Ensisijainen työskentelypaikkasi on Rovaniemellä. Lisäksi työ sisältää matkustamista toiminta-alueellamme. Myös osittainen etätyö on tilanteen mukaan mahdollista.

Tarjoamme

  • Mahdollisuuden kehittyä vesivoiman huippuosaajaksi ja hiilineutraalin Suomen rakentajaksi
  • Merkityksellisen työn yhtiössä, jonka tarkoituksena on sujuvoittaa vesisähköllä suomalaista arkea ja energiasiirtymää
  • Mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän voimalaitosten koneteknisten järjestelmien parissa
  • Viihtyisän työympäristön sekä osaavien kollegoiden tuen

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävistä antavat 31.10.2023 Jarkko Virtanen (puh. 020 703 4485, jarkko.virtanen@kemijoki.fi) ja 9.11.2023 Minna Moilanen (puh. 040 8496215, minna.moilanen@mps.fi)

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 13.11.2023 mennessä osoitteeseen careers.mps.fi.

Kemijoki Oy

Kemijoki Oy on vastuullisen ja joustavan vesisähkön suunnannäyttäjä. Omistamme 20 vesivoimalaitosta, joista 16 sijaitsee Kemijoen vesistöalueella, kaksi Lieksanjoessa ja kaksi Kymijoessa. Tuottamallamme uusiutuvalla vesisähköllä ja säätövoimalla hillitään ilmastonmuutosta ja tuetaan kansallista huoltovarmuutta. Olemme asiantuntija- ja tilaajaorganisaatio, jossa työskentelee noin 45 asiantuntijaa.


Lue lisää