Kemijoki Oy hakee kahta rakennuttamisen asiantuntijaa vahvistamaan asiantuntijaryhmäämme

Etsimme nyt kahta rakennustekniikan ammattilaista asiantuntijatiimiimme. Työtehtävät liittyvät strategiseen investointi-, korjaus- ja ylläpitosuunnitteluun, hankintaan, rakennuttamiseen sekä kunnossapidon koordinointiin ja valvontaan.

Työskentelet vesivoimalaitosten rakennusten, rakenteiden ja betonipatojen sekä kiinteistöteknisten järjestelmien asiantuntijana. Osallistut rakennuskannan pitkän aikavälin kehittämiseen, investointiprojektien toteutukseen ja kunnossapidon kehittämiseen. Kehität hankintaprosessia ja projektien hallintaa sekä koordinoit ja valvot vastuualueellasi olevien projektien toteutumista. Toimit asiantuntija-tilaajan roolissa ja teet tiiviistä yhteistyöstä kumppaneiden, laitetoimittajien, urakoitsijoiden ja viranomaisten kanssa.

Rakennuskannan kehittämisen lisäksi Kemijoki Oy:llä on meneillään ja käynnistymässä useita hankkeita muun muassa patotekniikkaan ja vaelluskalakantojen elvyttämiseen liittyen. Työssäsi pääset mukaan myös näihin projekteihin.

Pääasiallinen työskentelypaikkasi on Rovaniemi. Työ edellyttää matkustusvalmiutta pääosin päivän pituisille matkoille Kemijoki Oy:n pohjoisella toiminta-alueella. Lisäksi työhösi kuuluu tarvittaessa matkoja Lieksan- ja Kymijoen toiminta-alueellemme.

Tehtävässä menestymisen edellytykset

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi tekniseen suunnitteluun, laadunvalvontaan, kunnossapitoon, rakennuttamiseen tai projekteihin ja kiinteistöjen kehittämiseen liittyen.

Sinulla on kokemusta joistakin seuraavista osa-alueista: teollisuuteen tai vesivoimaan tehdystä rakennusteknisestä suunnittelutyöstä, kunnossapito- tai korjausrakentamisesta, hyvistä rakennuttamis- ja projektikäytännöistä sekä kiinteistöjen hallinnasta ja kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Arvostamme myös mahdollista rakennuttamisen ammattipätevyyttä, kokemusta rakennuksiin ja kiinteistöihin liittyvistä oheisjärjestelmistä (LVIS), betonirakenteista (betonipadot), maanrakennushankkeista, infrarakentamisesta ja monipuolisesta rakennustekniikasta yleensä.

Olet määrätietoinen, ratkaisukeskeinen ja pitkäjänteinen henkilö, ja toimit luontevasti monenlaisten sidosryhmien kanssa. Opit mielelläsi uutta ja olet valmis kehittämään omaa osaamistasi. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi, ja tulet työssäsi toimeen myös englannin kielellä.

Tarjoamme:

  • Työn yhteiskunnallisestikin merkittävien ja mielenkiintoisten rakennusprojektien parissa
  • Mahdollisuuden laajentaa osaamistasi mm. patotekniikan ja vaelluskalaratkaisujen pariin
  • Viihtyisän työympäristön sekä osaavat kollegat

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävistä antavat Heidi Takala (puh. 0400 761070, heidi.takala@mps.fi) ja Minna Moilanen (puh. 040 8496215, minna.moilanen@mps.fi).

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 19.10.2021 mennessä osoitteessa careers.mps.fi.

Kemijoki Oy

Kemijoki Oy:n on Suomen merkittävin vesi- ja säätövoiman tuottaja. Omistamme 20 vesivoimalaitosta, joista 16 sijaitsee Kemijoen vesistöalueella, kaksi Lieksanjoessa ja kaksi Kymijoessa. Tuottamallamme kotimaisella vesivoimalla mahdollistetaan siirtymää hiilineutraaliin tulevaisuuteen ja hillitään ilmastonmuutosta. Kumppanuuteen perustuva toimintamallimme turvaa Kemijoki Oy:n ja vesivoimaosaamisen jatkuvan kehittymisen. Olemme asiantuntija-tilaajaorganisaatio, jossa työskentelee noin 40 asiantuntijaa.


Lue lisää