Kemijoki Oy hakee aluetoiminnan asiantuntijaa vahvistamaan aluetoimintaa

Työskentelet paikalliseen sidosryhmätoimintaan, sopimus- ja korvausasioihin sekä ympäristötöihin liittyvissä asiantuntija- ja kehittämistehtävissä.

Kemijoki Oy on Suomen merkittävin vesi- ja säätövoiman tuottaja. 20 voimalaitoksellamme tuotetaan noin kolmannes kotimaisesta vesisähköstä. Työskentelet paikalliseen sidosryhmätoimintaan, sopimus- ja korvausasioihin sekä ympäristötöihin liittyvissä tehtävissä. Kehität aktiivisesti ja laaja-alaisesti vastuualueesi tehtäviä. Toimit asiantuntija-tilaajan roolissa ja olet tiiviissä yhteistyössä sidosryhmien, kumppaneiden ja viranomaisten kanssa sekä valvot vastuualueellasi olevien asioiden toteutumista.

Toivomme sinulta korkeakoulututkintoa. Koulutustaustasi voi olla monenlainen, mutta arvostamme esimerkiksi kiinteistöihin, maankäyttöön tai -rakennukseen, ympäristötekniikkaan, kala- tai hydrobiologiaan tai projekteihin liittyvää osaamista.

Sinulla on halua oppia uutta ja kehittää itseäsi sekä valmiutta ja halua toimia vesivoimatuotannon asiantuntijatehtävissä. Tehtävässä menestymistä edesauttaa helposti lähestyttävä persoonasi, hyvät sosiaaliset ja yhteistyötaidot sekä kykysi toimia johdonmukaisesti erilaisten vaateiden toimintaympäristössä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä vesivoiman huippuosaajaksi sekä mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, jossa menestymistäsi tukevat viihtyisä työympäristö sekä osaavat kollegat. Ensisijainen työskentelypaikka on Rovaniemellä, jonka lisäksi työ sisältää matkustamista toimialueellamme.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Johanna Massa, puh. 040 144 3333.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 28.2.2021 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi.

Kemijoki Oy

Kemijoki Oy on Suomen merkittävin vesi- ja säätövoiman tuottaja. Omistamme 20 vesivoimalaitosta, joista 16 sijaitsee Kemijoen vesistöalueella, kaksi Lieksanjoessa ja kaksi Kymijoessa. Tuottamallamme kotimaisella vesivoimalla hillitään ilmastonmuutosta. Kumppanuuteen perustuva toimintamallimme turvaa Kemijoki Oy:n ja vesivoimaosaamisen jatkuvan kehittymisen. Olemme asiantuntija-tilaajaorganisaatio, jossa työskentelee 40 asiantuntijaa.


Lue lisää