Kemijoki Oy esittelee vesivoimaosaamisen monia puolia videosarjassa ja blogissa

Vesivoiman ammattilaiselta edellytetään monenlaista osaamista, aina tulvanhallinnasta paikallisiin ympäristötöihin sekä voimalaitosten digitaalisiin ratkaisuihin.

Kemijoki Oy on työstänyt yhdessä rovaniemeläisen, hiljan perustetun Korkia Filmsin kanssa kuusiosaisen Me osaamme vesivoiman -videosarjan, jossa esitellään vesivoiman monia puolia osaajien kautta. Videot on kuvannut ja leikannut Harri Korkiakoski ja äänestä vastaa Tuomo Marttinen.

”Haluamme lisätä tietoa vesivoimatuotantoon liittyvän työn moninaisuudesta, tarvittavasta osaamisesta ja työtehtävistä. Vesivoimatuotanto on tulevaisuuden ala, joka muuttuu maailman mukana esimerkiksi digitalisaation myötä”, kertoo Kemijoki Oy:n yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Tarja Zitting-Huttula.

Jokaisessa jaksossa esiintyy Kemijoki Oy:n vesivoimaosaajien lisäksi myös yhtiön kumppaneita tai tärkeiden sidosryhmien edustajia. ”Haluamme muistuttaa, että vesivoimatuotanto on tiimityötä. Samalla ihmiset vesivoimaosaamisen takana tulevat tutuiksi”, Zitting-Huttula kertoo.

Ensimmäinen, tänään julkaistu jakso on nimeltään ”Tulvan kesyttäjät” ja se on katsottavissa sivulla https://www.www.kemijoki.fi/vesivoima/vesivoimaosaajat. Uusi jakso julkaistaan joka kuukausi. Kerromme uuden jakson julkaisusta some-kanavissamme.

Veden voimalla -blogi

Videosarjan lisäksi Kemijoki Oy:n vesivoimaosaajat kertovat uudessa asiantuntijablogissa omalla äänellään Suomen tärkeimmän uusiutuvan sähköntuotantomuodon arjesta. Veden voimalla -blogi nostaa asiantuntijoiden laajasta osaamiskentästä esiin ajankohtaisia ja keskustelua herättäviä aiheita.

Ensimmäisessä blogissa vesivoimasta ja reserveistä sekä yritysvastuusta vastaava johtaja Janne Ala pohtii, miltä tuntuu olla osa ”Yhteiskunnan turvallisuusstrategiaa”. Ja miksi jokaisella olisi nyt hyvä olla oma käsienpesulaulu.

Toive blogin perustamisesta tuli Kemijoki Oy:n henkilöstöltä. ”Henkilöstön halu tuoda esiin omia näkökulmiaan vesivoimaan kertoo asiantuntijoidemme vahvasta sitoutumisesta työhönsä”, Zitting-Huttula kertoo.

Veden voimalla -blogi löytyy Kemijoki Oy:n verkkosivustolta osoitteesta https://www.www.kemijoki.fi/vesivoima/vesivoimaosaajat.

Lisätietoja
Tarja Zitting-Huttula
Johtaja, yhteiskuntasuhteet
Kemijoki Oy
Puhelin 020 703 4414
Sähköposti tarja.zitting-huttula@kemijoki.fi


Lue lisää