Jenni Putaansuu aloittaa Kitisen, Luiron ja tekojärvien alueen aluepäällikkönä

Kemijoki Oy:n alueorganisaatiossa tapahtuu muutoksia, kun Kitisen, Luiron, Lokan ja Porttipahdan tekojärvien alueen aluepäällikkönä useita vuosia toiminut Jyrki Autti siirtyy Kemijoen, Raudanjoen ja Kemijärven alueen aluepäälliköksi. Kitisen, Luiron ja tekojärvien alueen uutena aluepäällikkönä aloittaa Jenni Putaansuu.

Kemijärven ja Kemijoen alueen aluepäällikkö Yrjö Koivisto siirtyy tukemaan alueorganisaatiota vanhempana asiantuntijana.

Jenni Putaansuu on melko tuore vahvistus Kemijoki Oy:n vesivoimaosaajissa. Hän aloitti viime toukokuussa aluetoiminnan asiantuntijana Kemijoki Oy:n toimintaedellytyksistä ja omaisuudenhallinnasta vastaavassa yksikössä.

”Aluetoiminnan asiantuntijana olen oppinut paljon Kemijoki Oy:stä ja saanut kattavan kuvan aluetoiminnasta. Lähden innolla ja odottavaisin mielin uuteen rooliin ja kehittämään alueen toimintaa”, Jenni Putaansuu kertoo.

Putaansuu on koulutukseltaan oikeustieteen maisteri ja hän on aiemmin työskennellyt muun muassa hovioikeudessa. Aluepäällikön roolissa hän pääsee hyödyntämään oikeudellista osaamistaan muun muassa sopimusten valmistelussa. Putaansuu nauttii erityisesti työn sosiaalisuudesta ja odottaa innolla tutustumista Kitisen alueen sidosryhmiin.

”Kannustan paikallisia sidosryhmiä olemaan minuun yhteydessä matalalla kynnyksellä. Keskustelen mielelläni ajankohtaisista asioista”, Putaansuu sanoo.

Kemijoki Oy:n alueorganisaatio

Kemijoki Oy:n toiminta-alue on jaettu kolmeen osaan: Kitisen joki ja Lokan ja Porttipahdan tekojärvet, Kemijoki ja Kemijärvi sekä Lieksanjoki ja Kymijoki. Kullakin alueella on oma aluepäällikkö.

Aluepäälliköiden työ on vahvasti sidoksissa Kemijoki Oy:n yritysvastuutavoitteiden toteutumiseen. Aluepäällikkömme huolehtivat paikallisesta sidosryhmätyöstä ja osallistuvat alueellisen toiminnan kehittämiseen. He toimivat myös kontaktihenkilöinä muun muassa jokivarsien asukkaille, kalatalousalueille, yrityksille ja viranomaisille sekä osallistuvat paikalliseen vuoropuheluun.

Lisätietoja

Jenni Putaansuu
Kitisen, Luiron ja tekojärvien alueen aluepäällikkö
Kemijoki Oy
Sähköposti jenni.putaansuu@kemijoki.fi
Puhelin 020 703 4403

Jyrki Autti
Kemijoen, Raudanjoen ja Kemijärven alueen aluepäällikkö
Kemijoki Oy
Sähköposti jyrki.autti@kemijoki.fi
Puhelin 020 703 4425

Kari Pehkonen,

Lieksan- ja Kymijoen aluepäällikkö
Kemijoki Oy
Sähköposti kari.pehkonen@kemijoki.fi
Puhelin 020 703 4450


Lue lisää