60-vuotias Kemijoki Oy katsoo tulevaan uudessa asussa

Kemijoki Oy juhlii lokakuussa 60-vuotista matkaansa joella. Perinteikäs yhtiö ei jää paikoilleen, vaan katsoo tulevaisuuteen uuden toimintamallin lisäksi uudessa ulkoasussa. Kemijoki Oy on käynyt viimeisen vuoden aikana läpi ison muutoksen. Vesivoimayhtiö omistaa edelleen voimalaitoksensa ja toimii tilaaja-asiantuntijaorganisaationa. Uudessa toimintamallissa yhtiö hankkii suurimman osan toiminnoista palveluina kumppaneilta. Nyt myös Kemijoki Oy:n logo ja visuaalinen ilme on uusittu.

”Vuoden varrella olemme käyneet läpi ison muutoksen. Uuteen toimintamalliin siirtymisen rinnalla olemme uusineet yhtiön ilmeen vastaamaan paremmin sitä, mitä Kemijoki Oy on tänään. Toimintaamme kuvaavat ilo sekä halu yhteistyöhön ja aitoon vuoropuheluun. Myös uudistuminen, näkemyksellisyys ja vastuullisuus ovat osa meitä. Näitä asioita halusimme korostaa uudessa, dynaamisessa ilmeessämme. Kun katsotte tarkasti, huomaatte, että ilme kunnioittaa myös menneisyyttä”, Tarja Zitting-Huttula, Kemijoki Oy:n viestinnästä vastaava johtaja kertoo.

Visuaalisen ilmeen on suunnitellut suomalainen designtoimisto Pentagon Design. ”Kemijoki Oy:n uusi ilme symboloi vettä, voimaa ja iloa. Logon salamasymbolissa vesi kohtaa pyörivän turbiinin, joka muuttaa veden voiman sähköksi”, designjohtaja Sauli Suomela Pentagon Designista kertoo.

Kemijoki Oy:n uusi ilme on nähtävissä perjantaina 3.10., kun yhtiön uudet verkkosivut aukeavat. Uudet sivut palvelevat entistä paremmin jokivarren asukkaita ja muita joen käyttäjiä.

Katso www.www.kemijoki.fi ja kerro mielipiteesi!

Lisätiedot:

Tarja Zitting-Huttula
Johtaja, yritysvastuu ja viestintä
Kemijoki Oy
Puh. 020 703 4414
etunimi.sukunimi@kemijoki.fi

Kemijoki Oy

Kemijoki Oy on Suomen merkittävin vesivoiman tuottaja. Yhtiö omistaa 20 vesivoimalaitosta, joista 16 sijaitsee Kemijoen vesistöalueella, kaksi Lieksanjoessa ja kaksi Kymijoessa. Lisäksi se säännöstelee Lokan ja Porttipahdan tekojärviä sekä Kemijärveä ja Olkkajärveä. Voimalaitosten kokonaisteho ylittää 1 100 MW. Vuonna 2013 yhtiön vesivoimalaitokset tuottivat sähköenergiaa yhteensä 4 148 gigawattituntia, mikä oli noin kolmannes kotimaisesta vesivoimalla tuotetusta sähköstä.


Lue lisää